Forlovelsesringer

Eksklusive forlovelsesringer

Rutger selger forlovelsesringer innenfor High-end segmentet, med den ypperste kvalitet av hva som gjelder diamantkvalitet i verden. Du kan være selvsikker på at du får det vi lover med GIA sertifikatet som følger med i pakken.

Rutger har fin-kammet markedet for tilbud og priser av diamantringer, og har utviklet en unik forretningsmodell som slår alle konkurrenter i Norge. Med selvsikkerhet så gir vi deg et eksklusivt løfte om prisgaranti, så dersom du finner lik kvalitet til en billigere pris, så skal vi matche tilbudet og refundere mellomlegget øyeblikkelig.

Diamantringer i Norge er dyre på grunn av utdaterte forretningsmodeller og “gamle måter” å gjøre ting på. Markedet består hovedsaklig av gamle tilbydere med tradisjonelle gullsmedbutikker som har holdt på i tre elle fire generasjoner etter hverandre.
Disse forretningene fortsetter å gjøre ting på “den gamle måten” som innebærer høye kostnader i et fysisk utsalgssted, lønn til kvalifiserte ansatte, markedsføring med fysiske plakater og avisannonser.

Eksklusive diamantringer i Norge trenger egentlig ikke å være så dyre, men på grunn av gullsmeder og tilbydere med høye fast kostnader, så er de nødt til å legge på en høyere pris for å dekke sine dyre driftskostnader.
Dette gjør Rutger noe med, og forandrer markedet ved å kutte ut mellomledd og eliminere høye kostnader for så å kutte priser og tilby deg det beste valget.
Rett og slett fordi vi synes at dette er på sin plass!

Eksklusive Diamant Forlovelsesringer til Riktig Pris
– Ingen Risiko med 30 Dager Angrerett
– Beste Kvalitet av Diamanter i Norge
– Beste Pris med Prisgaranti

 

RUTGER, Vivere, enstens diamantring, enstensring. diamant, diamanter, diamantringer, hvitt gull, gull, forlovelsesring

Pris match garanti

Dersom du finner lik kvalitet til en billigere pris, så skal vi matche tilbudet og refundere mellomlegget øyeblikkelig.