Om oss

Vår historie

I 2014 våknet Alec Rutger opp til erkjennelsen av at kjærlighet er det man trenger for å gjøre verden til et bedre sted. Han grunnla Rutger, og bestemte seg for å gjøre noe som forener mennesker med en unik følelse de husker for resten av livet. Han var lei av at store kjeder kontrollerer markedet for diamantringer og setter skyhøye priser på det vi kaller “symbolet på kjærlighet”. Så han bestemte seg for å lage en helt ny forretningsmodell. Denne kutter drastisk ned på kostnadene store kjeder opplever, og dermed får du råd til en eksklusiv diamantring til enhver anledning. Fordi symbolet på kjærlighet ikke burde koste så mye som det gjør i dag.

Vår misjon

Vi er stiftet på verdigrunnlaget at symbolet på kjærlighet ikke burde være dyrt. Vårt mål er at du skal ha råd til en eksklusiv diamantring i verdensklasse, og at du føler deg trygg i våre hender når du handler den på nettet.
Så lenge det å fri med en diamantring er en stor og viktig del av vår kjærlighetskultur, er vi de i verden som gjør det mulig for deg å få en uforglemmelig opplevelse i ditt store øyeblikk i livet – når du gir en fantastisk diamantring som din hjertes utkårede kommer til å huske og ha kjært for alltid.

Vårt løfte til deg

Våre diamantringer kommer fra verdens største produsent av diamantringer. Vi lover deg det ypperste av kvalitet på verdensbasis. Med alle våre diamanter følger et sertifikat fra verdens mest troverdige sertifiseringsinstitutt: Gemological Institute of America, også kjent som GIA. Du skal være trygg når du handler hos oss, derfor har du full garanti og angrerett med forbrukerkjøpsloven som sikrer deg alle dine rettigheter.

Vi er født på nettet, og vi selger direkte til deg

Rutger utfordrer den tradisjonelle måten å handle diamantringer på. Istedenfor å måtte gå gjennom mange fordyrende mellomledd, handler vi diamantringer direkte fra kilden og sender dem til deg gjennom vårt globale distribusjonsnettverk.
Vi gjør våre gode priser mulig, fordi vi gjør noe annerledes.

Team

Rutger AS ble stiftet som et aksjeselskap i 2015 (org.nr. 916364180) og består av et team med unge visjonærer som jobber målbevisst med innovasjon for å gjøre en forandring i verden.